Centrum Pop & Jazz

Speel jij al een instrument of zou je graag een instrument willen leren bespelen? Dan ben je bij het Centrum voor Pop en Jazz aan het juiste adres! En dit al sinds 1992.

Bij het Centrum voor Pop en Jazz krijg je les van professionele en zeer ervaren docenten. Je speelt vanaf de eerste les op het instrument dat je graag wilt leren. Wij geven les in piano, keyboard, elektrisch en akoestische gitaar, basgitaar, drums, saxofoon, zang en musical. De docenten verzorgen lessen voor zowel beginners als (ver)gevorderden in elke gangbare stijl. De theorie verweven we op een speelse manier met de praktijk, dus je hoeft niet eerst een AMV-cursus te volgen. Ook als je al een aardig eindje muzikaal op weg bent, kun je bij het Centrum voor Pop en Jazz terecht. Naast individuele lessen bieden wij namelijk ook samenspel-lessen, oftewel bandcoaching.

Je leert op een leuke manier een instrument spelen met nummers die jou als leerling aanspreken. Popmuziek, jazzmuziek, rock, Latin en aanverwante stijlen en zelfs uitstapjes naar klassieke muziek. Leren improviseren, schrijven of je theoretische kennis op een leuke manier uitbreiden? Alles is mogelijk. Dat is muziekles op maat. Als je wilt kun je meedoen aan diverse optredens door het jaar, in verschillende stijlen muziek. Ook organiseren wij voor de leerlingen themaweken en workshops om eens op een andere manier met muziek om te gaan. Bekijk ook de website www.centrumvoorpopenjazz.nl voor meer informatie.